Υγιής επιδερμίδα με την χρυσαφένια λάμψη ενός παντοτινού καλοκαιριού

Ο κόσμος αλλάζει και μαζί του αναπροσδιορίζονται και οι συνήθειές μας, που αποκτάνε ολοένα και περισσότερο μια πιο ηθική και υγιεινή διάσταση τόσο απέναντι στο περιβάλλον όσο και στο εαυτό μας. Ο ήλιος γνωρίζουμε όλοι ότι πλέον δεν είναι ο ίδιος, η ανάγκη μας γι’αυτόν όμως παραμένει η ίδια, τόσο για τη διάθεσή μας όσο και την παραγωγή των πολύτιμων βιταμινών D που πραγματοποιούνται στο σώμα μας με τις ζεστές του ακτίνες.

Σε μια εποχή που η ατμοσφαιρική ρύπανση, τα καυσαέρια, ακόμα κι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούνε την επαφή που κάποτε είχαμε μαζί του, η τεχνολογία έρχεται να δώσει την ασφαλέστερη λύση, να προετοιμάσει ή να διατηρήσει το χρώμα μας, να μας προσφέρει ευεξία, προστασία κι όλα αυτά σύντομα, με ασφάλεια και σε ένα περιβάλλον funky, αναζωογονητικό και χαλαρωτικό σαν spa!

Τα Kiwi megaTan την αποστολή αυτή την υπηρετούν αισίως εδώ και 10 χρόνια, με άνω των 20.000 επισκέψεων το χρόνο και με μηχανήματα και προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων του τεχνητού μαυρίσματος από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου: εδώ το τέλειο φυσικό μαύρισμα παραλίας συνδυάζεται με το θεραπευτικό red light therapy που εξαφανίζει λευκά σημεία και ραγάδες, ενώ παράλληλα προστατεύει από πανάδες και σημάδια φωτογήρανσης.

Τα μηχανήματα νέας γενιάς περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενα UV ώστε να αποφεύγονται ανεπιθύμητες ερυθρότητες ακόμα και σε πολύ λευκά και ευαίσθητα δέρματα, ενώ οι λάμπες θεραπευτικού κολλαγόνου αναζωογονούν την επιδερμίδα κρατώντας την νεανική και λαμπερή μετά από κάθε συνεδρία. Μια νέα κουλτούρα που ξεκινάει το μαύρισμα με solarium, για να ενεργοποιήσει τη μελανίνη πριν την παραλία ή να παρατείνει τις ευεργετικές ιδιότητες της παρουσίας της, όλο τον χρόνο.

Με 2 νέες διευθύνσεις στα νότια, στον Άλιμο και στον Πειραιά, η εταιρία-leader στο τεχνητό μαύρισμα δε δείχνει σημάδια επανάπαυσης. Αντιθέτως, επενδύει σε μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων standing και sunbeds, όλα υψηλής αισθητικής και άνεσης – με αρωματοθεραπεία, μουσική και ιδανικές, ευχάριστες θερμοκρασίες, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό που έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σε συμβουλέψει σε κάθε βήμα σου στον κόσμο του σολάριουμ.

Με τον μύθο για το «επιβλαβές» τεχνητό μαύρισμα να έχει καταρριφθεί κι επιστημονικά, η επίσκεψη στο megaTan είναι μονόδρομος – για κάθε είδος επιδερμίδας αλλά και κάθε επιθυμητό αποτέλεσμα!

πηγή: https://www.athenshotspots.gr/2022/05/kiwi-megatan-solarium.html