Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το solarium

Τι Αποτελέσματα θα έχω;

Ίδια με του φυσικού ήλιου αλλά γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. 3-6 συνεδρίες, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας (φωτότυπος) αποδίδουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποια η συχνότητα που πρέπει να το κάνω;

Για έναρξη μαυρίσματος μπορούμε να πραγματοποιούμε συνεδρίες με διαφορά 48 ωρών (περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα) για συντήρηση μαυρίσματος 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα.

Ποια είναι η διαδικασία μαυρίσματος;

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Εφαρμόζουμε τις ειδικές κρέμες μαυρίσματος στο πρόσωπο και στο σώμα πριν ξεκινήσει η συνεδρία μας και στο τέλος της συνεδρίας εφαρμόζουμε το after sun (για κλείδωμα μαυρίσματος.)

Πώς λειτουργεί;

  1. Αφαιρούμε το make up και φοράμε πάντα τα ειδικά γυαλάκια που υπάρχουν σε κάθε καμπίνα και αποστειρώνονται μετά από καθε επίσκεψη.
  2. Δεν επιτρέπεται να κάνετε ηλιοθεραπεία στο φυσικό ήλιο την ίδια ημερα που κάνατε solarium.
  3. Κάνουμε ντουζ 2-3 ώρες μετά την συνεδρία έτσι ώστε η κρέμα που έχουμε εφαρμόσει να δώσει τη μέγιστη ώθηση της μελανίνης μας.
  4. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία συνεδρία μαυρίσματος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας γιατί παράλληλα χαλαρώνουμε και αποβάλουμε το καθημερινό άγχος και στρες.
  5. Εάν ο γιατρός έχει απαγορεύσει την έκθεση στον φυσικό ήλιο θα πρέπει να τον ρωτήσουμε εάν μπορούμενα κάνουμε solarium. Σε αρκετές περιπτώσει το solarium χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς λόγους.