Λίγα λόγια για εμάς

Το καλοκαίρι του 2010 ξεκινά την λειτουργία του το πρώτο Kiwi solarium στην Γλυφάδα, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 21.Σε ενα χώρο 200 m2 διαγράφει μια εξαιρετική πορεία, σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες αφού βασίζεται στην σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη δίνοντας προσοχή στην λεπτομέρεια και το τελικό αποτέλεσμα. Σε λίγα χρόνια το σήμα kiwi γίνεται trend στην Ελλάδα στον χώρο του σολάριουμ έχοντας ως τρίπτυχο επιτυχίας την σχέση εμπιστοσύνης, την υγιεινή και το φυσικό αποτέλεσμα.

Το 2017 ξεκινάει η συνεργασία με μια εκ των κορυφαίων εταιριών σολάριουμ στον κόσμο την Megasun και το κατάστημα της Γλυφαδας δημιουργεί 11 καμπίνες με αποκλειστική χρήση των μηχανημάτων της εταιρίας, αναβαθμίζοντας έτσι τον στόλο του με νέες τεχνολογίες που σκοπό έχουν όχι μόνο τον φυσικό τρόπο μαυρίσματος, αλλά και τη ανανέωση της επιδερμίδας σε κάθε νέα συνεδρία σολάριουμ με λάμπες collagen, red light therapy, pigment και led UV ή UV free. Ταυτόχρονα στο εμπορικό σήμα προστίθεται το brand Megatan δίνοντας έμφαση στην μάρκα, τους χώρους και το αποτέλεσμα.

Το 2022 το kiwi Megatan αποφασίζει μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Γλυφάδα, να επεκταθεί στα νότια προάστια κάνοντας μία στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο solarium stores με έδρα τον Πειραιά. Δημιουργείται έτσι ένα νέο κατάστημα στον Άλιμο και σηματοποιούνται υπό το brand kiwi Megatan άλλα 2 καταστήματα εκτός της Γλυφάδας, σε Πειραιά και Άλιμο. Η αλυσίδα πλέον λειτουργεί υπό κοινή φιλοσοφία στο τρίπτυχο που την ανέδειξε στον χώρο του σολάριουμ, προσθέτοντας μια τέταρτη αξία, αυτήν του Value for money ώστε ο πελάτης να έχει την υψηλότερη παροχή υπηρεσίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Το μέλλον είναι εδώ και το kiwi Megatan είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους φίλους του σε όλη την Αθηναϊκή riviera!