Τεχνολογία & Ασφάλεια

Για τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου ασφάλειας, η σειρά συσκευών τεχνητού μαυρίσματος Megasun by KBL συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες απαιτήσεις της ΕΕ, δοκιμάζεται από το Ινστιτούτο Βιολογίας Ακτινοβολίας, και φέρει τη διεθνή σήμανση CE.

Το περιβάλλον χαλάρωσης των MEGA ΤΑΝ έχει στόχο να διασφαλίσει μέσα από την άψογη εξυπηρέτηση του επισκέπτη την απόλυτη χαλάρωση των αισθήσεων και το καλύτερο αποτέλεσμα με την μέγιστη προστασία.

Στα MEGA ΤΑΝ εισάγουμε την έννοια του «οργανικού μαυρίσματος» αφού η συνεχής παροχή καθαρού οξυγόνου μέσα στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους, διασφαλίζουν την μέγιστη ευεξία του σώματος και του πνεύματος.

Η τεχνολογία των συσκευών μαυρίσματος προσώπου προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση παρέχοντας παράλληλα γρήγορο μαύρισμα χωρίς κοκκίνισμα και ρυτίδες.

Οι συσκευές τεχνητού μαυρίσματος στα MEGATAN χρησιμοποιούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας όπως αυτές προβλέπονται από το ινστιτούτο βιοτεχνολογίας της Ε.Ε, ενώ ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους, για την ποιότητά κατασκευής τους, την αποτελεσματικότητά τους και την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν.

Στα MEGATAN δεν έχουμε στόχο να σας χαρίσουμε απλά ένα υπέροχο υγιεινό φυσικό μαύρισμα, αλλά ταυτόχρονα να αναζωογονήσουμε και να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα σας χαρίζοντας της λάμψη και φρεσκάδα.
Ο χρόνος έκθεσης σε τεχνητό μαύρισμα στα MEGATAN δεν ξεπερνάει τα 6 λεπτά ανά συνεδρία παίρνοντας το μέγιστο, βαθύτερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα .

Απολαύστε το χάδι και το υγιεινό μαύρισμα ενός «οργανικού μαυρίσματος», την μοναδική εμπειρία εσωτερικής ευεξίας! Εκεί όπου οι απαιτήσεις ικανοποιούνται πριν καν εκφραστούν… εκεί ξεκινά η ποιότητα!

Απολαύστε το χάδι και το υγιεινό μαύρισμα ενός «οργανικού μαυρίσματος»

Τεχνολογία & Ασφάλεια