Λίγα λόγια για εμάς

Το Kiwi solarium της αγαπημένης μας Γλυφάδας έχοντας διαγράψει  μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο του τεχνητού μαυρίσματος με πάνω από 20.000 επισκέψεις το χρόνο συνεχίζει την πορεια του και φέτος πλήρως ανακαινισμένο και προσαρμοσμένο στις νέες προκλήσεις της εποχής.

Η μετατροπή του εμπορικού σήματος σε Megatan tanning boutique εγκαινιάζει την συνεργασία μας με την μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία παραγωγής μηχανημάτων τεχνητού μαυρίσματος MegaSun by KBL με στόχο την προσαρμόγή μας στις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στον τομέα του tanning.

Στις 11 αίθουσες μαυρίσματος διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων για κάθε τύπο δέρματος.

Το δωμάτιο 1 διαθέτει το πιο ευρύχωρο όρθιο μηχάνημα solarium στον κόσμο με σύστημα αναζωογόνησης της επιδερμίαδας. Ταυτόχρονα για σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρησιμοποιείστε το power plate σε 3 διαφορετικές εντάσεις για αρχάριους ή προχωρημένους.

Στο δωμάτιο 2 θα βρείτε την μοναδική υβριδική τεχνολογία του Megasun 8000 hybrid για άμεση ενεργοποίηση της μελανίνης για γρήγορο αποτέλεσμα χωρίς σημάδια. Η υβριδική τεχνολογία συνδυάζει το UVA & το UVB  σε συχνότητες που βοηθούν την επιδερμίδα να σβήσει σημάδια ακμής και ραγάδες προστατεύοντας ταυτόχρονα το κολλαγόνο μας.

Megasun 7900 alpha deluxe

Megasun 6800 alpha intellisun

Τα δωμάτια 3-5-7-11 διαθέτουν τα μηχανήματα Megasun alpha intellisun      Η τεχνολογία τους επιτρέπει να προσαρμόζονται στον εκάστοτε επισκέπτη μας ανεξαρτήτως τύπου επιδερμίδας,αφού αυξομειώνουν την ένταση των UV με στόχο το μέγιστο αποτέλεσμα χωρίς ερυθρότητες. Συνδυάζουν το μαύρισμα με την περιποίηση της επιδερμίδας  κάνοντας ανάπλαση κολλαγόνου κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Το μπλε φως χαλαρώνει το δέρμα και ανοίγει τους πόρους κάνοντας το μαύρισμα βαθύτερο ενώ το κόκκινο φως αναπληρώνει το κολλαγόνο επουλώνοντας τυχόν σημάδια ακμής ή ραγάδες.

Τα δωμάτια 4-6-8-9 απευθύνονται στους λάτρεις του έντονου τροπικού μαυρίσματος. Διαθέτουν τα μηχανήματα Megasun magnum power  5600 – 6800 που συνδυάζουν το αεροδυναμικό design  ειδικά σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα. Εχουν σύστημα airco και aromabreeze ώστε ενώ ενισχύουν το μαύρισμα να αναζωογονείται το σώμα  για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με ταυτόχρονη ενίσχυση της τόσο πολύτιμης για τον οργανισμό μας βιταμίνης D.

smooth bronze uv free

Επιπλέον, το δωμάτιο 10 διαθέτει συσκευή MysticTan UV free η οποία είναι η μοναδική συσκευή βιολογικού μαυρίσματος στον κόσμο και ότι πιο «φυσικό» κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια αγορά τεχνητού μαυρίσματος.

collagen + solarium

ΔΩΜΑΤΙΟ_2Β