Ο Χώρος μας

Το «Megatan» δίνει πλέον έμφαση στο χώρο και συγκεκριμένα στις 11 αίθουσες μαυρίσματος που διαθέτει με μια μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων standing και sunbeds. Συγκεκριμένα, το δωμάτιο 1 διαθέτει το πιο ευρύχωρο όρθιο μηχάνημα solarium στον κόσμο με σύστημα αναζωογόνησης για ταυτόχρονη σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το δωμάτιο «VIP» διαθέτει το μεγαλύτερο sunbedπροσφέροντας μια εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης, εξασφαλίζοντας άμεσο μαύρισμα αναπληρώνοντας θρεπτικά συστατικά και κολλαγόνο στο δέρμα.

vip luxury bronze

Το δωμάτιο είναι το νέο ευρύχωρο ultra power solarium για τους λάτρεις του fitnesstan με υπερμεγέθη πολυτέλεια. Συνδυάζει αεροδυναμικό design με μια βάση ειδικά σχεδιασμένη για να αγκαλιάζει το σώμα με σύστημα airco και aromabreeze ώστε να ενισχύεται το μαύρισμα αλλά και να αναζωογονείται το σώμα με bodycooler για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με ταυτόχρονη ενίσχυση ανάπλασης κολλαγόνου.

smooth bronze uv free

Το δωμάτιο 9 διαθέτει λάμπες με φως κόκκινου κολλαγόνου που αναζωογονεί και καταπραΰνει το δέρμα. Το μηχάνημα περιλαμβάνει επίσης aircomp3 με ενεργό subwoofer για μέγιστη ακουστική εμπειρία. Επιπλέον, το δωμάτιο 10 διαθέτει συσκευή MysticTan UV free η οποία είναι η μοναδική συσκευή βιολογικού μαυρίσματος στον κόσμο και ότι πιο «φυσικό» κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια αγορά τεχνητού μαυρίσματος.

King Tower uv-free + power plate

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα φιαλίδιο που περιέχει εκχυλίσματα ζαχαρότευτλων, μπαμπού και aloevera που βοηθά στην ενεργοποίηση της φυσικής μας μελανίνης.

Το δωμάτιο 6 διαθέτει το εκπληκτικό μηχάνημα solarium MegaSun προσφέροντας ασφαλές μαύρισμα χωρίς ερυθρότητες, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.Τα δυναμικά LED που είναι τοποθετημένα σε όλο το μηχάνημα με ειδικά επιλεγμένη σειρά χρωμάτων, ενισχύουν τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες που χαλαρώνουν τον επισκέπτη και ταυτόχρονα ενθαρρύνει άμεσα την παραγωγή βιταμίνης D.

tropical bronze

Ενώ τέλος, το δωμάτιο 11 διαθέτει μηχάνημα που συνδυάζει το μαύρισμα με την περιποίηση της επιδερμίδας μας κάνοντας ανάπλαση κολλαγόνου κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Το μπλε φως χαλαρώνει το δέρμα και ανοίγει τους πόρους κάνοντας το μαύρισμα βαθύτερο ενώ το κόκκινο φως αναπληρώνει το κολλαγόνο στην επιδερμίδα μας επουλώνοντας τυχόν σημάδια στο δέρμα μας.

collagen + solarium

Ο μέγιστος χρόνος έκθεσης σε τεχνητό μαύρισμα είναι από 4 έως 15 λεπτά. Συγκεκριμένα κάποιος αρχάριος θα χρησιμοποιήσει τον ελάχιστο χρόνο ο οποίος είναι 4-6 λεπτά. Με 4 έως 6 συνεδρίες μπορούμε σίγουρα να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά αυτό εξαρτάται και από τον τύπο του δέρματος. Μείνετε συντονισμένοι τους επόμενους τρεις μήνες για μεγάλες προσφορές για τις οποίες θα ενημερώνεστε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του «Megatan» και από το site www.megatan.gr.