Πράσινο σολάριουμ!

Ήρθε η ώρα για πράσινα σαλόνια μαυρίσματος.

Υπάρχει πλέον μια κυρίαρχη τάση ευζωίας και αειφόρου ανάπτυξης βιολογικά προϊόντα να εμφανίζονται παντού. Στα ράφια των καταστημάτων, οι μάρκες ρούχων και πολλές μάρκες καλλυντικών έχουν στο χαρτοφυλάκιό τους προϊόντα που βασίζονται σε βιολογικά συστατικά και στην ανακύκλωση.

Φυσικά υλικά άρχισαν να εμφανίζονται σε σαλόνια όπου κυριαρχεί το πλαστικό και η τεχνητότητα. Στις μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου πλέον μπορείτε εύκολα να βρείτε σαλόνια ομορφιάς και μαυρίσματος που παραπέμπουν έντονα στις τρέχουσες τάσεις του πράσινου. Αυτα είναι μέρη όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε μαυρίζοντας, φροντίζοντας τα μαλλιά και το δέρμα μας.

Το σαλόνι μαυρίσματος του μέλλοντος πρέπει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Πώς θα γίνει αυτό;

Ανανεώσαμε τους εσωτερικούς μας χώρους.

Δημιουργήσαμε ένα μέρος φιλικό προς τους πελάτες με πολύ λιγότερο πλαστικό και πολύ περισσότερο φυσικό περιβάλλον από οργανικά υλικά.

Προσθέσαμε ζωογόνο φως και διατηρήσαμε τα πρωτοποριακά για την εποχή τους εκείνα στοιχεία που χαρακτήριζαν τα σαλόνια μαυρίσματος kiwi.

Ως πρωτοπόροι της τάσης για φυσικό μαύρισμα στην περιοχή μας, αφουγκραστήκαμε τις νέες οικολογικές τάσεις επενδύοντας στα οικολογικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας για πριν και μετά το μαύρισμα που ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Επενδύσαμε σε συσκευές φιλικές προς το περιβάλλον.

Τα τελευταία σολάριουμ που παραλάβαμε, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τις παλαιότερες συσκευές, το οποίο με τη σειρά του μεταφράζεται σε λιγότερους ρύπους από κατανάλωση ενέργειας , διατηρώντας τα εκπληκτικά αποτελέσματα μαυρίσματος. Με αυτό τον τρόπο αποκτάμε ένα τέλειο φυσικό μαύρισμα ενώ είμαστε ταυτόχρονα εξαιρετικά φιλικοί για το περιβάλλον. Επιπλέον, οι σύγχρονες συσκευές είναι εξοπλισμένες με αρκετές πρόσθετες λειτουργίες που αυξάνουν την άνεση μιας ηλιοθεραπείας αλλά και την διάρκεια του μαυρίσματος.

Παραδείγματα σύγχρονου μαυρίσματος χαμηλής τάσης είναι τα μηχανήματα της megaSun που εκτός της εξοικονόμησης ενέργειας, περιλαμβάνουν premium τελευταίας τεχνολογίας λάμπες που κρατούν υψηλή απόδοση για όλο τον χρόνο λειτουργίας τους.

Με γνώμονα μας την φράση ο «Ήλιος είναι η ζωή» δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε η ζωή μας να γίνεται ομορφότερη και καλύτερη.